Aap ontsnapt door kortsluiting te veroorzaken in zoo Adelaide

Ga naar beneden

Aap ontsnapt door kortsluiting te veroorzaken in zoo Adelaide

Bericht  Dono op ma mei 11, 2009 3:36 pm

Karta heeft de intelligentie van een vijfjarige mens.
In de zoo van het Australische Adelaide is een orang-oetang op ingenieuze wijze ontsnapt uit zijn vertrekken. Het 27-jarige vrouwtje Karta schakelde de schrikdraad rond haar verblijf uit door met een tak een kortsluiting te veroorzaken. Vervolgens klom ze over een andere schrikdraad naar het hek via een geïmproviseerde ladder die ze maakte uit takken.

Honderden evacuaties
Hoewel de aap uiteindelijk besloot niet van het hek naar het bezoekersdeel te springen, nam de zoo geen risico's en werden honderden toeristen geëvacueerd. Karta keerde na een halfuur semi-vrijheid echter terug naar haar verblijf, maar weigerde 's avonds dan weer te vertrekken naar haar nachtvertrekken.

Rouw
Het is niet de eerste keer dat het dier fratsen uithaalt. "Ze probeert ons altijd te slim af te zijn," zegt een oppasser. "Ze heeft ons al veel overuren bezorgd." Het personeel wijt haar bizarre gedrag aan het recente overlijden van haar partner Pusung. Karta, die ongeveer de intelligentie van een vijfjarig mensenkind heeft, had al eerder schrikdraad uitgeschakeld om aan eten te geraken. (sam)
avatar
Dono
Crew
Crew

Aantal berichten : 38
Leeftijd : 27
Woonplaats : De panne
Registration date : 12-11-08

Profiel bekijken http://www.ign-esports.com

Terug naar boven Ga naar beneden

Terug naar boven


 
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum